اعتراض سفارت ایران به اظهارات مشاور نخست‌وزیر عراق درباره مرز چذابه حمله پهپادی به مقر گروه‌های جدایی‌طلب در شمال عراق مقاومت عراق: تجاوز به ایران مصداق بارز جنگ میان حق و باطل است؛ در کنار حق می‌ایستیم شاه اردن: امنیت اردنی‌ها خط قرمز است رئیس سابق دفتر نتانیاهو: از عواقب حمله دوباره به ایران وحشت دارم + فیلم نیرو‌های مسلح یمن: حمله ما به مکه و مدینه دروغی بزرگ است عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند هشدار سفارتخانه‌های آمریکا به شهروندانش درباره سفر به چهار کشور عربی بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد

امیرعبداللهیان: پیام خود را از طریق اروپا به آمریکا منتقل کرده‌ایم

امیرعبداللهیان: پیام خود را از طریق اروپا به آمریکا منتقل کرده‌ایم وزیر امور خارجه گفت: پیام خود را از طریق اروپایی‌ها به آمریکا منتقل کرده‌ایم و امیدواریم طرف امریکایی با نگاه واقع بینانه و عملگرایانه و پذیرش خواسته‌های برحق و قانونی ایران، زمینه برای توافق پیرامون متن نهایی را فراهم آورد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۶ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 10
کد خبر: ۱۴۶۳۵۰

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه روز چهارشنبه در گفت‌وگوی تلفنی با مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه، ضمن تسلیت ایام محرم و عاشورای حسینی، حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه، ترور فرماندهان مقاومت و به شهادت رساندن جمعی از مردم بی دفاع فلسطین به خصوص کشتار کودکان بیگناه را به شدت محکوم کرد.

وزیر امور خارجه در این گفت‌ وگوی تلفنی از ابراز همبستگی دولت ترکیه با سیل زدگان سیل اخیر کشورمان و ارسال محموله کمکهای انسان‌دوستانه تشکر کرد.

مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه در این مکالمه تلفنی، با گرامیداشت عاشورای حسینی، بر غیر قابل توجیه و غیر انسانی بودن کشتار غیر نظامیان و به ویژه کودکان توسط صهیونیست‌ها تاکید کرد.

در ادامه طرفین با ارزیابی مثبت از سفر اخیر رئیس جمهور ترکیه و هیات عالیرتبه همراه به تهران، در خصوص نحوه‌ پیگیری توافقات و دستاوردهای هفتمین نشست شورای عالی همکاری ایران و ترکیه تبادل نظر کردند.

وزیر امور خارجه از دستور آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی مبنی بر پیگیری مجدانه توافقات سفر اردوغان به تهران خبر داد و افزایش ارتباطات وزارت خانه‌ها و نهادهای دو کشور برای تحقق برنامه‌های پیش بینی شده در راستای منافع دو ملت را ضروری دانست.

امیرعبداللهیان همچنین آغاز بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی در قونیه را تبریک‌ گفت و برای دولت ترکیه در برگزاری موفقیت آمیز این مسابقات ابراز امیدواری کرد.

وزیر امور خارجه ترکیه نیز با ابراز خرسندی از میزبانی ورزشکاران ایرانی اظهار اطمینان کرد اینگونه مسابقات نقش سازنده ای در تقویت پیوندهای میان جوامع مسلمان ایفا خواهد کرد.

وزیر امور خارجه در ادامه با اشاره به مذاکرات اخیر وین برای رفع تحریم‌ها گفت: ما پیام خود را از طریق اروپایی ها به امریکا منتقل کرده ایم. امیدواریم طرف امریکایی با نگاه واقع بینانه و عملگرایانه و پذیرش خواسته‌های برحق و قانونی جمهوری اسلامی ایران، زمینه برای توافق پیرامون متن نهایی را فراهم آورد.

چاووش اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه نیز ابراز امیدواری کرد مذاکرات جاری در راستای تامین حقوق ملت ایران و منافع مشترک همه طرف‌ها به زودی به نتیجه برسد./ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار